Stretch-Shrink Led Grow Light

 • Led Agriculture 1000W Grow Light Indoor

  Led Agriculture 1000W Grow Light Indoor

  Siç e dimë, për të lehtësuar transportin dhe për të kursyer kostot, shumica e produkteve në treg kanë adoptuar dizajnin e palosshëm.Por produkti ynë është unik, inovativ dhe dizajni i parë tërheqës në botë.Kornizë krijuese origjinale, zgjat-tërheq, jashtë zakonit.Strukturë e lehtë, më pak 30% peshë dhe 50% volum paketimi krahasuar me produktet e tjera konkurruese në treg.Kurseni më shumë rreth 50% hapësirë, kurseni më shumë rreth 50% tarifat e transportit,...
 • Led Grow Light Dimmable Spektri

  Led Grow Light Dimmable Spektri

  Drejtues i fuqisë së markës, partner strategjik SOSEN, konvertim i lartë, i papërshkueshëm nga uji, i sigurt dhe i besueshëm, kursim energjie dhe mbrojtje mjedisore.Çelësi me çelës, kontrollon ndriçimin, plotëson nevojat e rritjes së bimëve në periudha të ndryshme.Zinxhiri i margaritës RJ disponohet.Tela dhe aksesorë elektronikë me cilësi të mirë, të sigurt dhe të besueshëm.Phone APP kontrollon funksionet opsionale, zbehjen, kohën dhe funksionin e zinxhirit.Plug and play, i lehtë për t'u instaluar, vetëm një personi merr rreth dhjetë minuta, funksionim i përshtatshëm.Certifikata CE, RoHS, FCC...
 • Drita e rritjes LED me spektër të plotë 730W

  Drita e rritjes LED me spektër të plotë 730W

  Përdorimi i dyfishtë, shtrirja ose tërheqja, rregulloni lirshëm hapësirën e shiritit të dritës për të formuar PPFD (dendësi të ndryshme të fluksit fotosintetik), zonë të ndryshme mbulimi dhe gjurmë.Pas zgjatjes, mbulimi minimal prej 1000 W është 6 me 4 këmbë.Pas zgjatjes, mbulimi minimal prej 730 W është 4 me 4 këmbë.Sasia e mjaftueshme e dritës duke marrë parasysh tërheqjen e fuqisë dhe efikasitetin ~1500+ umol/s për zonën 5'x5' ~1100-1500 umol/s për zonën 4'x4' ~600-850 umol/s për zonën 3'x3' ~ 275-375 umol/s për sipërfaqe 2'x2' Mjafton...
 • Dritë Optike Artificiale Led Grow për rritjen e bimëve

  Dritë Optike Artificiale Led Grow për rritjen e bimëve

  Sa fidanë PPFD më duhen? Midis 200-400 PPFD: Kjo është e shkëlqyeshme për fidanët, klonet dhe bimët mëmë.Midis 400-600 PPFD: Kjo është e shkëlqyeshme për ciklet e vegjetacionit në fazën e hershme deri në fund.Midis 600-900 PPFD: Kjo është e shkëlqyeshme për fazën e lulëzimit, frutave ose lulëzimit të bimëve.Siç e dimë, për të lehtësuar transportin dhe për të kursyer kostot, shumica e produkteve në treg kanë adoptuar dizajnin e palosshëm.Por produkti ynë është unik, inovativ dhe dizajni i parë tërheqës në botë....
 • Drita e bimëve LED me spektër të plotë për rritje në ambiente të brendshme

  Drita e bimëve LED me spektër të plotë për rritje në ambiente të brendshme

  Çfarë do të thotë spektri i plotë në dritat e rritjes LED?Një dritë e rritjes PVISUNG LED me spektër të plotë nënkupton që drita juaj e rritjes i ngjan shumë dritës nga dielli.Ky term marketingu vjen nga koncepti i "dritës me spektër të plotë", i cili vitet e fundit është përdorur për t'iu referuar rrezatimit elektromagnetik nga rrezet UV në brezat e valëve infra të kuqe.Ne patëm sukses të jashtëzakonshëm me dritën tonë të rritjes LED me shirit 730W/1000W.Drita jonë e rritjes LED e këtij stili na mësoi ne kultivuesve se si të përdorim efektin e teknologjisë LED...
 • Grow Light Led Bars Samsung Uv Ir 1000W

  Grow Light Led Bars Samsung Uv Ir 1000W

  Cila është temperatura më e mirë e ngjyrës për dritat e rritjes?Rekomandim i përgjithshëm, ju mund të zgjidhni një dritë të rritjes me spektër të plotë me një temperaturë ngjyrash në rangun blu (5,000 – 7,000 K) për të nxitur rritjen vegjetative dhe për të zgjedhur një temperaturë ngjyre në diapazonin e kuq (3,500 – 4,500 K) për të nxitur frutat dhe lulëzimin.Siç e dimë, për të lehtësuar transportin dhe për të kursyer kostot, shumica e produkteve në treg kanë adoptuar dizajnin e palosshëm.Por produkti ynë është unik, inovativ dhe...
 • Samsung Lm301H Lm301B Led Light 1000W për rritje

  Samsung Lm301H Lm301B Led Light 1000W për rritje

  Cila është temperatura më e mirë e ngjyrës për dritat e rritjes?Rekomandim i përgjithshëm, ju mund të zgjidhni një dritë të rritjes me spektër të plotë me një temperaturë ngjyrash në rangun blu (5,000 – 7,000 K) për të nxitur rritjen vegjetative dhe për të zgjedhur një temperaturë ngjyre në diapazonin e kuq (3,500 – 4,500 K) për të nxitur frutat dhe lulëzimin.Siç e dimë, për të lehtësuar transportin dhe për të kursyer kostot, shumica e produkteve në treg kanë adoptuar dizajnin e palosshëm.Por produkti ynë është unik, inovativ dhe...
 • Samsung Lm301H Lm301B Led Light 1000W për rritje

  Samsung Lm301H Lm301B Led Light 1000W për rritje

  Cila është temperatura më e mirë e ngjyrës për dritat e rritjes?Rekomandim i përgjithshëm, ju mund të zgjidhni një dritë të rritjes me spektër të plotë me një temperaturë ngjyrash në rangun blu (5,000 – 7,000 K) për të nxitur rritjen vegjetative dhe për të zgjedhur një temperaturë ngjyre në diapazonin e kuq (3,500 – 4,500 K) për të nxitur frutat dhe lulëzimin.Siç e dimë, për të lehtësuar transportin dhe për të kursyer kostot, shumica e produkteve në treg kanë adoptuar dizajnin e palosshëm.Por produkti ynë është unik, inovativ dhe...
 • Dritat e rritjes së barit 730W për bimë të brendshme Veg

  Dritat e rritjes së barit 730W për bimë të brendshme Veg

  02 A mund të merrni një djegie nga dielli nga dritat e rritjes?Dritat intensive do të dëmtojnë gjithmonë sytë tuaj, pavarësisht nga gjatësia e valës që lëshojnë dritat dhe kohëzgjatja e saj.Mund të shkaktojë djegie në lëkurë dhe një “djegie nga dielli” në retinë do të ndërhyjë në aftësinë tuaj për të parë.PVISUNG është prodhuesi juaj i kopshtarisë së brendshme dhe hidroponisë cilësore me një ndalesë Cilësia më e mirë, shërbimi më i mirë, çmimi më i favorshëm, i përballueshëm, Ne presim me padurim kërkesën tuaj.Ne do t'ju shërbejmë me gjithë zemër.5 bare...
 • Shirit LED i rritjes që tërhiqet 730 W

  Shirit LED i rritjes që tërhiqet 730 W

  Profil alumini i pastër, material ekskluziv ftohës huall mjalti Ngrohës inovativ me sistem vetë-qarkullues të nxehtësisë dhe të ftohtit Ajri rrjedh përmes vrimave në anë dhe jashtë përmes huallit të profilit, në këtë mënyrë, përçueshmëria e shpejtë e nxehtësisë, shpërndarje e shpejtë e nxehtësisë Shpërndarje efikase e nxehtësisë , zvogëloni kalbjen e dritës, ruani funksionimin perfekt të dritës së rritjes Krahasuar me radiatorët e tjerë të dritës së rritjes në treg, vetë-përdorimi ynë i nxehtësisë dhe të ftohtit...
 • 1000W Led Grow Light Spektri i plotë për bimë

  1000W Led Grow Light Spektri i plotë për bimë

  Çfarë ngjyre nuk thithin bimët? Klorofili thith dritën në rajonet e kuqe (gjatësi vale të gjatë) dhe blu (gjatësi vale të shkurtër) të spektrit të dritës së dukshme.Drita jeshile nuk përthithet, por reflektohet, duke e bërë bimën të duket e gjelbër.Siç e dimë, për të lehtësuar transportin dhe për të kursyer kostot, shumica e produkteve në treg kanë adoptuar dizajnin e palosshëm.Por produkti ynë është unik, inovativ dhe dizajni i parë tërheqës në botë.zgjerohet origjinale krijuese-re...
 • Drita më e mirë me spektër të plotë LED Rritje IR UV
12Tjetra >>> Faqe 1/2