bar LED tumuwuh lampu
Papan kuantum
TUBE LED tumuwuh lampu
spanduk

Sababaraha kaunggulan produk parusahaan urang

PVISUNGLED tumuwuh lampu hasil tina sababaraha taun panalungtikan antara lampu jieunan jeung ganja ku universitas sarta lembaga profésional. Ieu bakal mawa kinerja ngahasilkeun konsisten kana bisnis ganja Anjeun. Oge, éta solusi idéal pikeun ngaganti lampu natrium tur mantuan Anjeun pikeun maksimalkeun pungsi revenues Anjeun.

  • MANJANGKEUN-MULIH

    MANJANGKEUN-MULIH

    Pigura manjangkeun-retract kreatif asli, luar biasa.Struktur lightweight, kirang 30% beurat tur 50% volume packing dibandingkeun produk kalapa sejenna dina pasaran.Nyimpen langkung seueur ngeunaan 50% rohangan, nyimpen langkung seueur ngeunaan 50% biaya transportasi, nyimpen langkung seueur ngeunaan 50% biaya gudang.
    Leuwih >>
  • SPEKTRUM FULL

    SPEKTRUM FULL

    Babandingan manik ilmiah, spéktrum pinuh kalebet 3000K + 5000K + 660NM + SUNLIKE UV & IR.Spéktrum bodas anu ditingkatkeun sareng dioda UV, biru, beureum sareng / atanapi jauh-beureum mangrupikeun pilihan anu saé sabab nyayogikeun sadaya panjang gelombang anu mangpaat anu diserep sareng dianggo ku pepelakan.Desain spéktrum lengkep, kalebet sadaya panjang gelombang anu diperyogikeun ku pabrik.Kaluaran seragam PPFD anu luhur, nyumponan syarat pertumbuhan pepelakan, ngagancangkeun kamekaran pepelakan anu séhat Profesional ngaluyukeun spéktrum efisiensi tinggi pikeun pepelakan anu béda.
    Leuwih >>
  • PANYEREP PANAS

    PANYEREP PANAS

    Profil aluminium murni, bahan penyejukan sayang madu Eksklusif Panas inovatif sareng sistem sirkulasi diri tiis heatsink Hawa ngalir ngaliwatan liang di sisi sareng kaluar ngaliwatan sayang madu tina profil, ku cara ieu, konduktivitas panas gancang, dissipation panas gancang. , ngurangan buruk cahaya, ngajaga kerja sampurna tumuwuh lampu
    Leuwih >>
  • KUALITAS pangalusna LAYANAN pangalusna

    KUALITAS pangalusna LAYANAN pangalusna

    PVISUNG nyaeta kualitas hiji-eureun-warung ngebon jero rohangan anjeun sarta produsén hydroponic Kualitas pangalusna, layanan pangalusna, harga paling nguntungkeun, affordable, Kami ngarepkeun patarosan anjeun.Kami bakal ngalayanan anjeun kalayan ati-ati.
    Leuwih >>
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami