Produk

  • Dipingpin Tatanén 1000W Tumuwuh Cahaya Jero rohangan

    Dipingpin Tatanén 1000W Tumuwuh Cahaya Jero rohangan

    Sakumaha anu urang terang, pikeun ngagampangkeun transportasi sareng ngahémat biaya, kalolobaan produk di pasar ngadopsi desain tilepan.Tapi produk kami unik, inovatif sareng desain pull-out munggaran di dunya.Pigura manjangkeun-retract kreatif asli, luar biasa.Struktur lightweight, kirang 30% beurat tur 50% volume packing dibandingkeun produk kalapa sejenna dina pasaran.Nyimpen langkung seueur ngeunaan 50% rohangan, nyimpen langkung seueur ngeunaan 50% biaya transportasi, s ...
  • Led Grow Light Dimmable Spéktrum

    Led Grow Light Dimmable Spéktrum

    Supir kakuatan merek, mitra strategis SOSEN, konversi tinggi, tahan cai, aman sareng dipercaya, hemat energi, sareng perlindungan lingkungan.Knob switch, kontrol kacaangan, minuhan kabutuhan tumuwuh tutuwuhan dina période béda.RJ ranté daisy sadia.kualitas alus kawat éléktronik jeung asesoris, aman tur dipercaya.APP Telepon ngadalikeun pilihan, dimming, waktos sareng fungsi ranté daisy.Nyolok sareng maén, gampang dipasang, ngan ukur hiji jalma peryogi sakitar sapuluh menit, operasi anu gampang.CE, RoHS, FCC cer...
  • Dipimpin Tumuwuh Lampu Kuantum Board 150W

    Dipimpin Tumuwuh Lampu Kuantum Board 150W

    plat heatsink kami adopts aluminium murni 3mm ketebalan.dissipation panas efisien, ngurangan buruk lampu, ngajaga operasi efisien tumuwuh lampu salawasna.Ngurangan HVAC tambahan (pemanasan, ventilasi, AC, tiis) biaya Kelas industri, penampilan luar biasa, katingalina langkung canggih.Perlakuan oksidasi permukaan.A-rupa kelir bisa ngaropéa.
  • Tube Led Tumuwuh Lampu 36W

    Tube Led Tumuwuh Lampu 36W

    Naon suhu sareng kalembaban anu cocog pikeun ngembang tenda?Kaayaan lingkungan anu dibutuhkeun pikeun tiap tahapan pepelakan rada béda, sareng teu aya kaayaan lingkungan anu cocog pikeun sadaya tahapan kamekaran pepelakan.Lamun teu boga loba waktu pikeun ngurus jeung teu paduli ngeunaan maksimalkeun pungsi panén, Anjeun salawasna bisa ngajaga hawa sabudeureun 80 ° F.Tahap seedling: 75 ° -85 ° Fahrenheit / kalembaban kira-kira 70%;Tahap pepelakan: 70 ° -85 ° Fahrenheit / kira-kira 40% kalembaban (henteu langkung ti 55 ...
  • Dipimpin Tumuwuh Lampu 320W Dewan Kuantum

    Dipimpin Tumuwuh Lampu 320W Dewan Kuantum

    Naha anjeun tiasa nganggo lampu spéktrum pinuh pikeun melak pepelakan? Sapertos pepelakan anu tumbuh di luar dina sinar panonpoé, pepelakan jero ruangan langkung saé tumbuh dina lampu LED spéktrum pinuh, anu ngahasilkeun kasaimbangan cahaya anu tiis sareng haneut anu ngaréplikasi spéktrum surya alami.Aranjeunna alus teuing pikeun bibit, kitu ogé houseplants, bumbu kuliner jeung tutuwuhan lianna.Sajumlah panilitian parantos nunjukkeun yén suhu gaduh dampak anu ageung dina pangaruh aplikasi sareng umur cahaya tumbuh.Lamun suhu ngajalankeun teuing hi ...
  • Tutuwuhan Spéktrum Pinuh 730W LED Tumuwuh Lampu

    Tutuwuhan Spéktrum Pinuh 730W LED Tumuwuh Lampu

    Pamakéan ganda, manjangkeun atanapi mundur, sacara bébas nyaluyukeun jarak bar lampu pikeun ngabentuk PPFD anu béda (dénsitas fluks fotosintétik foton), daérah cakupan sareng tapak suku anu béda.Saatos ngalegaan, cakupan minimum 1000W nyaéta 6 ku 4ft.Saatos ngalegaan, cakupan minimum 730W nyaéta 4 x 4ft.Jumlah cukup cahaya tempo draw wattage jeung efficacy ~ 1500+ umol / s per 5'x5' aréa ~ 1100-1500 umol / s per 4'x4' aréa ~ 600-850 umol / s per 3'x3' aréa ~ 275-375 umol/s per 2'x2' wewengkon The cukup ...
  • Optic Artificial Led Grow Light Pikeun Tumuwuh Tutuwuhan

    Optic Artificial Led Grow Light Pikeun Tumuwuh Tutuwuhan

    Sabaraha bibit PPFD Abdi peryogi?Antara 200-400 PPFD: Ieu gede pikeun bibit, klon, jeung tutuwuhan indung.Antara 400-600 PPFD: Ieu gede pikeun mimiti nepi ka ahir siklus vegging tahap.Antara 600-900 PPFD: Ieu gede pikeun kembangan, fruiting, atawa tahap budding tutuwuhan.Sakumaha anu urang terang, pikeun ngagampangkeun transportasi sareng ngahémat biaya, kalolobaan produk di pasar ngadopsi desain tilepan.Tapi produk urang unik, inovatif sareng desain pull-kaluar munggaran di dunya....
  • Lampu Tutuwuhan LED Spéktrum Pinuh pikeun Tumuwuh Dalam Ruangan

    Lampu Tutuwuhan LED Spéktrum Pinuh pikeun Tumuwuh Dalam Ruangan

    Naon hartosna spéktrum pinuh dina lampu tumuwuh LED?Lampu tumuwuh LED PVISUNG spéktrum pinuh nunjukkeun yén lampu tumuwuh anjeun nyarupaan cahya panonpoé.Istilah pamasaran ieu asalna tina konsép "cahaya spéktrum pinuh," anu dina taun-taun ayeuna parantos dianggo pikeun ngarujuk kana radiasi éléktromagnétik tina UV ka pita gelombang infra red.Kami ngagaduhan kasuksésan anu luar biasa sareng 730W / 1000W bar retractable LED tumbuh lampu.Lampu tumuwuh LED gaya ieu ngajarkeun urang para pekebun kumaha ngagunakeun pangaruh téknologi LED ...
  • Tumuwuh Lampu Led Bar Samsung Uv Ir 1000W

    Tumuwuh Lampu Led Bar Samsung Uv Ir 1000W

    Naon suhu warna anu pangsaéna pikeun lampu tumuwuh?Rekomendasi umum, anjeun tiasa milih spéktrum pinuh lampu tumuwuh kalayan suhu warna dina rentang bulao (5,000 - 7,000K) pikeun ngamajukeun tumuwuhna vegetative sarta milih suhu warna dina rentang beureum (3,500 - 4,500K) pikeun ngamajukeun fruiting jeung kembangan.Sakumaha anu urang terang, pikeun ngagampangkeun transportasi sareng ngahémat biaya, kalolobaan produk di pasar ngadopsi desain tilepan.Tapi produk kami unik, inovatif sareng ...
  • Samsung Lm301H Lm301B Led Lampu 1000W Pikeun Tumuwuh

    Samsung Lm301H Lm301B Led Lampu 1000W Pikeun Tumuwuh

    Naon suhu warna anu pangsaéna pikeun lampu tumuwuh?Rekomendasi umum, anjeun tiasa milih spéktrum pinuh lampu tumuwuh kalayan suhu warna dina rentang bulao (5,000 - 7,000K) pikeun ngamajukeun tumuwuhna vegetative sarta milih suhu warna dina rentang beureum (3,500 - 4,500K) pikeun ngamajukeun fruiting jeung kembangan.Sakumaha anu urang terang, pikeun ngagampangkeun transportasi sareng ngahémat biaya, kalolobaan produk di pasar ngadopsi desain tilepan.Tapi produk kami unik, inovatif sareng ...
  • Samsung Lm301H Lm301B Led Lampu 1000W Pikeun Tumuwuh

    Samsung Lm301H Lm301B Led Lampu 1000W Pikeun Tumuwuh

    Naon suhu warna anu pangsaéna pikeun lampu tumuwuh?Rekomendasi umum, anjeun tiasa milih spéktrum pinuh lampu tumuwuh kalayan suhu warna dina rentang bulao (5,000 - 7,000K) pikeun ngamajukeun tumuwuhna vegetative sarta milih suhu warna dina rentang beureum (3,500 - 4,500K) pikeun ngamajukeun fruiting jeung kembangan.Sakumaha anu urang terang, pikeun ngagampangkeun transportasi sareng ngahémat biaya, kalolobaan produk di pasar ngadopsi desain tilepan.Tapi produk kami unik, inovatif sareng ...
  • 36W Led Tumuwuh Lampu T8

    36W Led Tumuwuh Lampu T8

    Naon T8 LED tube lampu?The "T" nangtung pikeun "tubular" (bentuk bohlam) jeung nomer nunjukkeun diaméter dina eighths tina hiji inci.A T8 boga diaméter 1 inci (atawa 8/8 inci), T5 boga diaméter 5/8 inci, sarta T12 boga diaméter 12/8 inci (atawa 1-1/2 inci).