Papan Kuantum Led Grow Light

  • Led Grow Light Quantum Board 150W

    Led Grow Light Quantum Board 150W

    Plat heatsink kita nganggo aluminium murni 3mm kekandelan.Boros panas sing efisien, nyuda bosok cahya, njaga operasi sing efisien kanggo tuwuh cahya.Ngurangi HVAC ekstra (pemanasan, ventilasi, AC, kelangan) biaya Kelas industri, penampilan sing luar biasa, katon luwih canggih.Pangobatan oksidasi lumahing.Macem-macem warna bisa disesuaikan.
  • Led Grow Light 320W Papan Kuantum

    Led Grow Light 320W Papan Kuantum

    Apa sampeyan bisa nggunakake lampu spektrum lengkap kanggo tuwuh tanduran? Kaya tanduran sing tuwuh ing njaba ruangan ing sinar srengenge, tanduran njero ruangan tuwuh paling apik ing lampu tuwuh LED spektrum lengkap, sing ngasilake keseimbangan cahya sing adhem lan anget sing niru spektrum solar alami.Padha apik banget kanggo tunas uga houseplants, Jamu kuliner lan tetanduran liyane.Sawetara panliten nuduhake manawa suhu duwe pengaruh gedhe ing efek aplikasi lan umur cahya tuwuh.Yen suhu mlaku banget ...
  • 320W APP Dimming Lm301H Led Grow Light ing njero ruangan

    320W APP Dimming Lm301H Led Grow Light ing njero ruangan

    Apa srengenge dibutuhake kanggo hidroponik?Cahya dibutuhake kanggo hidroponik, nanging ora kudu sinar srengenge.Sampeyan bisa tuwuh kanthi hidroponik ing njaba ruangan utawa ing omah kaca ing ngendi tanduran sampeyan bakal entuk kabeh cahya sing dibutuhake kanthi alami.Kelas industri, katon luar biasa, katon perawatan oksidasi permukaan sing luwih canggih.Macem-macem warna bisa disesuaikan.Tahan banyu lan tahan karat.Plat heatsink kita nganggo aluminium murni 3mm kekandelan.Disipasi panas sing efisien, nyuda cahya ...
  • Papan Kuantum Led Grow Light 150W Ing njero ruangan

    Papan Kuantum Led Grow Light 150W Ing njero ruangan

    Daya merek, konversi efisien, anti banyu, aman lan dipercaya, hemat energi, lan perlindungan lingkungan.kabel elektronik kualitas apik lan aksesoris, aman lan dipercaya.APP telpon ngontrol fungsi opsional, dimming, wektu lan rantai daisy.Plug lan muter, gampang kanggo nginstal, mung siji wong njupuk bab sepuluh menit, operasi trep.CE, RoHS, FCC sertifikat, kualitas dijamin Garansi telung taun, layanan sawise-sales intim.
  • Papan Kuantum Led Grow Light 320W Ing njero ruangan

    Papan Kuantum Led Grow Light 320W Ing njero ruangan

    cahya paling apik kanggo hidroponik?Lampu tuwuh LED spektrum lengkap apik kanggo petani anyar.Bohlam halida logam kanthi daya sing luwih dhuwur cocog kanggo tanduran sing luwih gedhe.Lampu sing luwih dhuwur kayata halida logam lan bolam natrium tekanan dhuwur digunakake kanggo tuwuh tanduran sing luwih gedhe sing mbutuhake akeh cahya - pikirake tomat lan tanduran mrica.Sawetara panliten nuduhake manawa suhu duwe pengaruh gedhe ing efek aplikasi lan umur cahya tuwuh.Yen suhu mlaku dhuwur banget, bakal mengaruhi ...
  • Greenhouse njero ruangan 320W papan LED tuwuh cahya

    Greenhouse njero ruangan 320W papan LED tuwuh cahya

    PVISUNG LED grow light Harga TERBAIK.Layanan Pelanggan BEST.DIJAMIN kanggo Ngapikake Tuwuh Panjenengan.We spesialis ing LED tuwuh lampu kanggo ngarep akeh lan aplikasi komersial.Kita duwe macem-macem lampu spektrum lengkap paling gedhe sing didol kanggo ngganti kabeh lampu tradisional kalebu 400W, 600W, lan 1000W MH, HPS, lan sistem lampu neon.
  • 150W papan kuantum LED tuwuh cahya

    150W papan kuantum LED tuwuh cahya

    Dioda PVISUNG sing efisien banget ngasilake limbah panas sing luwih sithik lan luwih entheng tinimbang produk pesaing.Ing wektu sing padha, kita nggunakake desain konvènsi panas unik "CELD-HOT SELF CIRCULATION" sing nyebarake panas sing isih ana ing ndhuwur peralatan.Iki ngindhari bosok cahya sing bisa mengaruhi panen sampeyan, nggawe manajemen panas luwih gampang tinimbang sadurunge.
  • Papan Kuantum Led Grow Light

    Papan Kuantum Led Grow Light

    ITEM NO.PVS-D150 PVS-D320 DESKRIPSI PVISUNG 150W PVISUNG 320W PPF 395 μmol/s 787 μmol/s EFISIKSI 2.70 μmol/J 2.61 μmol/J FREKUENSI 50/60 WHZ 600/50/60 WHZ 30/s WHITENING + RED 730k putih 5000k + putih + 3000k + 660NM + ir 730NM LED chip epistar epistar 100pcs 1020pcs 1020pcs 10.1 "W x 3.9" w x 3,54 "H (510x480x90mm) DIMENSI KEMASAN 22.83″L x 10.73″W x...