bar LED tuwuh cahya
Papan kuantum
TUBE LED tuwuh cahya
spanduk

Sawetara kaluwihan produk perusahaan kita

PVISUNGLED tuwuh cahya asil saka pirang-pirang taun riset antarane lampu gawean lan ganja dening universitas lan institusi profesional.Iku bakal nggawa kinerja ngasilaken konsisten kanggo bisnis ganja.Uga, iku solusi becik kanggo ngganti lampu sodium lan mbantu nggedhekake bathi.

  • EXTEND-RETRACT

    EXTEND-RETRACT

    Bingkai extend-retract asli kreatif, ora biasa.Struktur entheng, bobot kurang 30% lan volume pengepakan 50% dibandhingake karo produk kompetitif liyane ing pasar.Ngirit luwih akeh babagan 50% papan, ngirit luwih akeh babagan 50% biaya transportasi, ngirit luwih akeh babagan 50% biaya gudang.
    Liyane >>
  • SPEKTRUM LENGKAP

    SPEKTRUM LENGKAP

    Rasio manik ilmiah, spektrum lengkap kalebu 3000K + 5000K + 660NM + SUNLIKE UV&IR.Spektrum putih sing ditingkatake kanthi dioda UV, biru, abang lan / utawa abang adoh minangka pilihan sing apik amarga nyedhiyakake kabeh dawa gelombang sing migunani sing diserap lan digunakake dening tanduran.Desain spektrum lengkap, kalebu kabeh dawa gelombang sing dibutuhake dening tanduran.Output seragam PPFD sing dhuwur, nyukupi syarat pertumbuhan tanduran, nyepetake tuwuhing tanduran sing sehat Profesional ngatur spektrum efisiensi dhuwur kanggo macem-macem tanduran
    Liyane >>
  • HEATSINK

    HEATSINK

    Profil aluminium murni, bahan pendingin honeycomb Eksklusif Heatsink sistem sirkulasi panas lan kadhemen sing inovatif. , nyuda bosok cahya, njaga kerja sing sampurna kanggo tuwuh cahya
    Liyane >>
  • LAYANAN BEST QUALITY BEST

    LAYANAN BEST QUALITY BEST

    PVISUNG minangka produsen kebon lan hidroponik ing njero ruangan kanthi kualitas siji-mandeg Kualitas paling apik, layanan sing paling apik, rega sing paling apik, terjangkau, Kita ngarepake pitakon sampeyan.Kita bakal nglayani sampeyan kanthi sepenuh ati.
    Liyane >>
Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita