шипки LED расте светлина
Квантна табла
банер

Некои предности на производите на нашата компанија

ПВИСУНГЛЕД светлината за растење е резултат од долгогодишно истражување помеѓу вештачката светлина и канабисот од универзитетите и професионалните институции. Ќе донесе постојан принос на вашиот бизнис со канабис. Исто така, тоа е идеално решение за замена на натриумовата ламба и ви помага да ги максимизирате приходите.

 • ПРОДОЛЖИ-Повлекувај

  ПРОДОЛЖИ-Повлекувај

  Оригинална креативна рамка за проширување-повлекување, невообичаена.Лесна структура, помала тежина од 30% и волумен на пакување од 50% во споредба со другите конкурентни производи на пазарот.Заштеда на повеќе околу 50% простор, заштеда на повеќе околу 50% трошоци за транспорт, заштеда на повеќе околу 50% трошоци за складиште.
  Повеќе >>
 • ЦЕЛ СПЕКТР

  ЦЕЛ СПЕКТР

  Научен сооднос на зрно, целосен спектар вклучувајќи 3000K+5000K+660NM+СОНЦЕЛО UV&IR.Засилениот бел спектар со УВ, сини, црвени и/или далеку-црвени диоди се добра опција бидејќи ги обезбедуваат сите корисни бранови должини што растенијата ги апсорбираат и користат.Дизајн со целосен спектар, вклучувајќи ја целата бранова должина што ја бара фабриката.Висок PPFD еднообразен излез, ги исполнува барањата за раст на растенијата, го забрзува здравиот раст на растенијата Професионално приспособете го високоефикасниот спектар за различни растенија
  Повеќе >>
 • ЛАДИЛНИК

  ЛАДИЛНИК

  Чист алуминиумски профил, ексклузивен саќе материјал за ладење Иновативен ладилник за само-циркулирачки систем за топлина и студ Воздухот тече низ дупките на страната и надвор низ саќето на профилот, на тој начин, брзо спроводливост на топлина, брза дисипација на топлина Ефикасна дисипација на топлина , го намалува распаѓањето на светлината, одржува совршено функционирање на растечката светлина
  Повеќе >>
 • НАЈКВАЛИТЕТНА НАЈДОБРА УСЛУГА

  НАЈКВАЛИТЕТНА НАЈДОБРА УСЛУГА

  PVISUNG е ваш едношалтерски квалитетен производител на внатрешно градинарство и хидропони Најдобар квалитет, најдобра услуга, најповолна цена, пристапна, со нетрпение го очекуваме вашето барање.Ќе ви служиме со цело срце.
  Повеќе >>
Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја