Ресурси

Станете препродавач

РАСТЕТЕ ГО ВАШИОТ БИЗНИС МАКСИМИЗИРАЈТЕ ГИ ПРИХОДИТЕ

Како овластен препродавач на PVISUNG, добивате ексклузивен пристап до супериорна поддршка од каналот за малопродажба на PVISUNG и познатата експертиза за производите.Нашиот посветен тим на канали е желен да ве поддржи и да помогне вашиот бизнис да расте.

 

Премиерни решенија за LED осветлување

Една од многуте причини зошто сопствениците на продавници избираат да станат овластен препродавач на PVISUNG е поради нашата супериорна технологија за осветлување.Сите PVISUNG системи се изградени со најновата LED технологија од врвните светски производители на полупроводници.Нашите светла се дизајнирани и изградени користејќи комбинација на рачна изработка и најсовремена роботика.

2dbc273b088dabf5d7ab5f36b6a9515
478f5dd265571fd7e762b9f65482352

 

 

Супериорна поддршка

Наменскиот канал за малопродажба на PVISUNG обезбедува супериорна поддршка на клиентите и маркетинг материјали за да им помогне на трговците на мало да продаваат повеќе.Од маркетинг колатерал до банери и прилепени прозорци, тимот на Канал за малопродажба е тука да постави трговци на мало за успех.На овластените препродавачи на PVISUNG, исто така, им е даден пристап до лесен за користење портал за купување преку Интернет за нарачки веднаш.

ИНТЕРЕСИРАН ДА СТАНЕ А
ОВЛАСТЕН ПРЕПРОДАВАЧ ДЕНЕС?

Пополнете го формуларот подолу и еден од нашите претставници ќе контактира со вас.