Burimet

Bëhuni një Rishitës

RRITJENI BIZNESIN TUAJ MAKSIZONI TË ARDHURAT TUAJA

Si një shitës i autorizuar i PVISUNG, ju fitoni akses ekskluziv në mbështetje superiore nga Kanali i Shitjes me Pakicë PVISUNG dhe ekspertizë e njohur e produktit.Ekipi ynë i përkushtuar i kanalit është i etur t'ju mbështesë dhe të ndihmojë biznesin tuaj të rritet.

 

Zgjidhjet e ndriçimit LED Premier

Një nga shumë arsye pse pronarët e dyqaneve zgjedhin të bëhen Rishitës i Autorizuar i PVISUNG është për shkak të teknologjisë sonë superiore të ndriçimit.Të gjitha sistemet PVISUNG janë ndërtuar me teknologjinë më të fundit LED nga prodhuesit më të mirë të gjysmëpërçuesve në botë.Dritat tona janë projektuar dhe ndërtuar duke përdorur një kombinim të mjeshtërisë artizanale dhe robotikës më të fundit.

2dbc273b088dabf5d7ab5f36b6a9515
478f5dd265571fd7e762b9f65482352

 

 

Mbështetje superiore

Kanali i dedikuar për shitje me pakicë PVISUNG ofron mbështetje superiore ndaj klientit dhe materiale marketingu për të ndihmuar shitësit të shesin më shumë.Nga kolaterali i marketingut te banderolat dhe kapëset e dritareve, ekipi i Channel Channel është këtu për të ngritur shitës me pakicë për sukses.Rishitësve të autorizuar të PVISUNG u jepet gjithashtu akses në një portal blerjesh online të lehtë për t'u përdorur për të bërë porosi në një moment.

I INTERESUAR TË BËHET NJË
RISHITES I AUTORIZUAR SOT?

Plotësoni formularin e mëposhtëm dhe një nga përfaqësuesit tanë do t'ju kontaktojë.