ngeunaan

Tentang Kami

Shenzhen PvisonTechnology Co., Ltd.

misi kami:Mimitian cahaya téknologi pikeun ngabantosan pepelakan.

prospek kami:Janten pelopor kagiatan sareng pamimpin lampu tumuwuh LED nyumbangkeun énergi pikeun kahirupan manusa anu langkung saé.

Nilai inti:Fokus kana bajoang.

Filosofi bisnis:Kami tuang barang kualitas luhur kalayan sumangetkarajinan, achieving masa depan kalayan win-win gawé babarengan.

Konsep produk:Pertahankeun inovasi téknologi sareng henteu pernah kompromi dina kualitas produk.

Pvison, diadegkeun dina 2004, mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi, inovator, sareng produsén anu kalibet dina panalungtikan, pamekaran, produksi, penjualan, sareng jasa LED Grow Light.Sacara profésional nyayogikeun produk lampu tumbuh LED sareng nyayogikeun solusi lampu lampu LED efisiensi tinggi.

pabrik urang ngawengku leuwih ti 10.000 méter pasagi sarta employs leuwih ti 300 urang.Ku sababaraha taun di LED tumuwuh lampu, kami geus akumulasi loba patén-patén téhnologi patali jeung bakat tinggi-tech.Kami geus ngembangkeun runtuyan dewasa, solusi spéktrum tutuwuhan éféktif jeung produk ngaliwatan jangka panjang LED tumuwuh tracking test lampu jeung panalungtikan.

Pvison parantos ngadamel sistem produksi ilmiah sareng standar saluyu sareng IS09001: 2015 sistem manajemen kualitas.Kami ngagaduhan rupa-rupa produksi modern canggih, alat uji, sareng seueur bakat kualitas luhur.Perusahaan parantos gaduh kamampuan R&D sareng manufaktur anu kuat dina widang ieu sareng mangrupikeun supplier Level-1 tina seueur merek anu munggaran di domestik sareng luar negeri.Urang tiasa ngahasilkeun efisiensi tinggi, umur panjang, sareng lampu LED anu berkualitas luhur.produk urang keur dijual kacida alusna di sakuliah dunya sarta narima konsistén positif ulasan alus.Nepi ka ayeuna, Pvison parantos nampi sababaraha sertipikasi otorisasi internasional sapertos CE, ROHS, ETL, DLC.Kami perusahaan AAA nasional, perusahaan patuh-kontrak, sareng dipercaya di Propinsi Guangdong, perusahaan téknologi tinggi nasional,

jeung, hiji perusahaan didaptarkeun Qianhai.

Pvison taat kana filosofi bisnis "Casting barang kualitas luhur kalawan sumanget craftsmanship, achieving mangsa nu bakal datang jeung win-win gawé babarengan," sarta strives pikeun jadi hiji ngajengkeun aktip tur pamimpin dina widang LED global tumuwuh lampu,

nyumbangkeun kakuatan pikeun kahirupan manusa anu langkung saé.

Harapan masa depan, lakonan ayeuna!

 

m2
kawasan konversi industri
+
Nilai kaluaran taunan
%
Laju ngahasilkeun
+
Kapasitas pangiriman bulanan
+
Daérah laris